Mijn Xm

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Bamba072
afbeelding van Bamba072
  • Xm 2.0 c.t. berline 1999
Mijn Xm

Hallo mede clubleden,

Ik was al enige tijd lid van de club en nu bijna 2 jaar in bezit van een 99er xm tct gris graphite.

Na een jaar te hebben gereden kwam er een ander aanbod op mn pad. Mijn ouders kochten een andere auto. Of ik niet hun bmw 5 serie over wou nemen voor een prikkie. Na wikken en wegen maar gedaan en de xm in een stalling gezet. Jaartje verder met missen van t comfort en de heerlijke turbo motor toch de bmw verkocht en de xm tevoorschijn getoverd :) 

Met vlag en wimpel door de apk! 1 punt; linker koplamp afstelling iets te hoog :)

Wel preventief rondom nieuwe remmen en banden.

Vol jaar apk en genieten maar weer!

Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
RE: Mijn Xm

Knappe XM Bamba, Die velgen passen verrassend mooi bij de kleurstelling van de XM. Een BMW 5 serie is natuurlijk leuk, maar een XM is tegenwoordig een bijzondere verschijning aan het worden.

Mooi dat deze XM weer uit de mottenbalen is gehaald ;-)

__________
Crepuscule

Bamba072
afbeelding van Bamba072
  • Xm 2.0 c.t. berline 1999
RE: Mijn Xm

Mijn naam is trouwens Roger  Over de velgen die heb ik in de kleur van de wagen gespoten.  Zijn wolfrace velgen.  De velgenkeuze voor een xm is zeer beperkt dus na enig speurwerk deze op de kop getikt. Van een volvo v50:)

a.vaneijk
afbeelding van a.vaneijk
RE: Mijn Xm

 Dat ziet er gaaf uit,  maar is de spoorbreedte het zelfde gebleven en de diameter van de banden ? Bij de APK keuring word er niet zo op gelet maar zou deze anders zijn dan kan dat problemen geven bij de verzekering omdat het afwijkt van een goedgekeurd model. In Duitsland zo je zeker de klos zijn mits dat de wagen bij een herkeuring door de TUV is goed gekeurd.

Citroën XM is bijzonder, Hou hem heel !!

Bamba072
afbeelding van Bamba072
  • Xm 2.0 c.t. berline 1999
RE: Mijn Xm

Dat is een goeie opmerking inderdaad. 

Deze wielen zijn 7j breed en voorzien van 205 50 17 banden. Hetgeen overeen komt met de afrolomtrek van de originele maat. Et waarde ligt ook binnen het bereik van de xm. Rijdt alleen wat stugger natuurlijk door de plattere slofjes maar merk qua wegligging weinig verschil.  En duitsland kom ik nooit :)