Stijn's XM 2.0T

Pagina's

35 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
RE: Stijn's XM 2.0T

Oei dat is vast een flinke klap geweest. Wat zonde Stijn. Ik leef met je mee...

__________
Crepuscule

Marc Alsemgeest
afbeelding van Marc Alsemgeest
  • 10 XM's in bezit gehad, waarvan 8 gereden. Totaal ca. 2.000.000 km.
  • Nu C6 2.2 HDi, zwart
RE: Stijn's XM 2.0T

Watskebeurt? Dit is meer dan een parkeerfoutje.

Sterkte d'r mee.

Voorgangers: BX 19D: SR-39-ZY (rood); XM 2.1TD YS-93-GH(Berline Rouge); XM 2.1TD HL-LR-66(Berline Noir Verni); XM 2.1TD JN-SP-74(Break Vert Vega); XM 2.1TD 08-RD-VZ(Break Vert Vega); XM2.1TD 12-DF-FK (Break, Vert Vega)

Stijn
afbeelding van Stijn
  • 2.0 Turbo C.T. '97
  • 2.1 Turbo automaat 97
RE: Stijn's XM 2.0T

Een parkeerfoutje was het inderdaad niet. Ik reed op een hoofdweg tot ik op een gegeven moment aan een kruispunt kwam. Het was rustig verkeer zo om half elf s'avonds en het was een overzichtelijk kruispunt. Bij het naderen was me ook niets geks opgevallen. Ik meen dat ik aan de zijstraat links van me lichten heb gezien maar die maakten geen aanstalten om het kruispunt op te rijden. Tot op het moment dat ikzelf het kruispunt heel dicht genaderd was. Plots zag ik links van me een wagen die vlak voor me opdraaide, eigenlijk ook op zijn dooie gemakje. Volgens mijn passagier heb ik nog geremd gehad maar het sowieso te laat. Ik heb die wagen dan op het achterwiel geraakt met een totaal verlies voor beide partijen.

Zware verwondingen gelukkig niet. Ik zit een weekje of 2 thuis nu met een gekneusde knie. Die heeft even het dashboard aangetikt en mijn passagier heeft een paar dagen last gehad van de ribben, vermoedelijk door de gordel. Niets ergs gelukkig, eigenlijk enkel jammer van de wagen. Heb ik nog veel geluk dat mijn vader een paar maand geleden in een bevlieging eentje gekocht heeft die op de oprit wat stof stond te vangen dus nu ga ik die in orde maken.

stooftaker
afbeelding van stooftaker
RE: Stijn's XM 2.0T

auw....

Wat is er gebeurd?

Pagina's