Hydraulische pomp

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
rvdw1986
afbeelding van rvdw1986
  • XM Berline Exclusive, Griz Quartz, ES9J4-ZF4HP20, 6-2000
Hydraulische pomp

Gezocht; hydraulische pomp (B 3.0 V6 24V XFZ ES9J4/ SCHROEF POELIE 130MM/ 2 STAAL 1).

Mijn hydraulische pomp is gaan lekken. Het liefst heb ik een gereviseerde pomp liggen die bij de volgende grote beurt uitgewisseld kan worden (scheelt tijd en kosten).

Ik schrok nogal van de prijs die Bart Ebben vraagt voor een ongereviseerde pomp. Ik vind het onlogisch om de huidige pomp om te wisselen met een ander die zo onder een auto, met de nodige kilometers, is gehaald. Voor de revisie heb ik een offerte van Hagen-Schildkamp (Harderwijk) gekregen die ik redelijk vind.

Als het magazijn er toevallig een heeft kan de mijne, na het monteren van de gereviseerde pomp, de voorraad in voor de volgende die vooraf een revisie wil laten uitvoeren.

 

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
RE: Hydraulische pomp
Deze pomp is heel specifiek voor de Xm en de Xantia met de es9 motor. Zijn redelijk schaars, vandaar de prijs bij Bart Ebben. We hebben deze niet liggen in het magazijn volgens mij.
Jos Haeftinck
afbeelding van Jos Haeftinck
  • XM TCT `94
  • Delahaye 175 S Roadster
RE: Hydraulische pomp

Je kunt ook even Chyparse( Almere) bellen of die nog wat heeft liggen .

Tel. 036-5377272

Denk van wel eigenlijk.

rvdw1986
afbeelding van rvdw1986
  • XM Berline Exclusive, Griz Quartz, ES9J4-ZF4HP20, 6-2000
RE: Hydraulische pomp

Dank voor de tip. Helaas heeft Chyparse niets liggen. Ik zal dus even verder moeten zoeken en anders wordt het toch de pomp van Bart Ebben.

Pieter & Nefertiti

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
RE:
Volgens mij heb ik er zelf wel ergens 1 los liggen. Die zou je over kunnen nemen als basis om eventueel te reviseren. Werkte gewoon prima op de Xm die ik gesloopt heb. Maar geen idee of deze volledig lekvrij is. O ringen heb ik eventueel ook wel. Je kunt deze natuurlijk ook gewoon eerst monteren. Als hij goed is ben je klaar, zo niet reviseer je je huidige en wissel je weer. Stuur maar een berichtje met een leuk bod ;-)
XM-extreme
afbeelding van XM-extreme
RE:

Gezocht; hydraulische pomp (B 3.0 V6 24V XFZ ES9J4) Voor een 1998 Y4. Oude pomp gereviseerd met VITON-ringen, bleef lekken. Blijkt nu volgens Knobbout in Beusichem een scheurje in het huis te zijn. Lijkt daarmee echt einde verhaal voor deze pomp. Afzien, sta al bijna 2 maanden stil. Wie o wie heeft een tip waar ik een andere al dan niet gereviseerde Pompe hyd HP kan krijgen voor een V6 24V, of - nog mooier -  wie heeft er nog eentje liggen?   

Vincent 

Feije
afbeelding van Feije
RE:

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/483650815-223-1905
Hier bijvoorbeeld. Deze verkoper heeft trouwens wel meer interessante onderdelen liggen. 

Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
RE:

Feije zegt:

<p><a href="https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/483650815-223-1905">https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/483650815-223-1905</a><br />
Hier bijvoorbeeld. Deze verkoper heeft trouwens wel meer interessante onderdelen liggen.&nbsp;</p>

 

Volgens mij is dat dezelfde als https://www.citropart-shop.de

Ik denk trouwens dat ons clubmagazijn een stuk goedkoper is.

__________
Crepuscule

Feije
afbeelding van Feije
RE: Hydraulische pomp

Als daar nu eentje voor een ES9 ligt geheid wel. Als dit een voordelig tarief was, had ik zelf allang eentje op reserve genomen .