FEESTWEEKEND 25 jaar XM

afbeelding van Mark

FEESTWEEKEND 25 jaar XM

27 september 2014, 10:00 tot 28 september 2014, 17:00
Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude
Nederland

Dit jaar is het 25 jaar geleden (mei 1989) dat de eerste XM van de band rolde, in al haar glorie. Dit heugelijke feit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Blij verrast waren we dan ook met de uitnodiging van garage Lijzenga, te Damwoude (Fr), om samen met hen het jublieum evenement te organiseren rond 25 jaar XMZo’n goed initiatief moet natuurlijk gehonoreerd worden! Nu is het moment aangebroken om onze gezamenlijke plannen naar buiten te brengen.

Als datum voor dit grootse evenement is gekozen voor het weekend van 27 en 28 september 2014.

AANMELDEN KAN VIA: evenementen@xmclub.nl


Voorlopig programma van het weekend:

Zaterdag 27 september:

  • sleutelmeeting in bovengenoemde garage. Uiteraard gelden hier dezelfde regels als bij iedere sleutelmeeting; onderdelen te betrekken van de gastheer, klus moet binnen redelijk tijd de klaren zijn. Gaarne opgave via de evenementen commissie, met beschrijving van de klus.
  • Daar niet iedereen even dol is op sleutelen heeft garage Lijzenga tevens hun uitdeuker benaderd of hij die zaterdag de mogelijkheid kan bieden kleine deuken te herstellen: wel een mooi resultaat, zonder zelf de overall vies te maken!
  • Tevens heeft taxateur Hans Kloos toegezegd (bij voldoende belangstelling) die dag XM’s te willen taxeren. Vanzelfsprekend zijn deze activiteiten niet geheel kostenloos.
  • Afhankelijk van het aantal partners/belangstellenden dat meekomt, is het plan geopperd een alternatief programma op te stellen in de plaats Dokkum. Nadere invulling volgt nog!

Na een gezamenlijke avondmaaltijd volgt er nog een programma, wees niet bang, er is geen bonte avond geprogrammeerd, maar ‘s avonds zal Atte Roskam ons onderhouden met zijn verhaal over Citroën door de jaren heen. Daarnaast staat er een ludieke quiz gepland, mogelijk speelt de XM hierin een prominente rol.

Een tweedaags evenement houdt in dat er ook ergens overnacht moet worden. We hebben contact met activiteitencentrum Botniahiem. Zij bieden kampeerplaatsen aan, maar tevens chalets, appartementen, stacaravans en evt. zelfs een groeps accommodatie. Kortom, volop ruimte en voor ieders wens een overnachtingsmogelijkheid.

Mis deze kans dus niet op een uniek weekend Friesland, temidden van gelijkgestemde XM fanaten/liefhebbersJ.

Zondag 28 september: De EVECO heeft een aantal trotse friese clubleden bereidt gevonden een rondrit uit te stippelen, waarmee ze ons duidelijk maken waarom ze zo fier zijn op deze waterrijke provincie.  

Benieuwd geworden naar de verschillende onderdelen? Dan volgen hier enkele web-adressen:

We hopen op een grote opkomst!!!!  AANMELDEN KAN VIA: evenementen@xmclub.nl

Meld je snel aan! Want voor de taxateur geldt : vol is vol, en er ligt een optie op de groepsaccomodatie. Mis dit weekend NIET!!!!!

Door: Mark, 15 oktober 2013