3 HR varianten maar waar zitten de verschillen.

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
gomp
afbeelding van gomp
3 HR varianten maar waar zitten de verschillen.

Ik was steeds in de veronderstelling dat de hoogte regelaar van een Xm S2 voor en achter gelijk zijn aan elkaar.

Nu ik in sc. ernaar zit te kijken blijkt dat je dus idd verschil hebt maar dat er ook nog verschil is tussen versies met de ene HD pomp en de andere.

er zijn er blijkbaar 3. De achterste is in alle gevallen gelijk, althans er is maar 1 artikel nummer voor de achterste HR van een serie 2 Xm.

aan de voorkant zijn er 2 opties.

- 6+2 pomp en antizink
- geen 6+2 en geen antizink.

Maar waar die verschillen bij de 3 varianten nu in zitten, geen idee. Best handig om te weten omdat je dan kunt zien welke je in handen hebt.

Anders maar eens aan Chyparse vragen aangezien ze daar de boel gewoon omruilen als je een andere HR krijgt. Die zouden dan toch moeten weten welke het is die ze er onder stoppen lijkt mij.

Iemand een idee waar die verschillen in zitten/hoe je kunt zien wat voor een HR het betreft als je zo’n ding gewoon in de hand hebt ?

Ook ben ik best nieuwsgierig wat er gebeurt als je een HR op de verkeerde plek monteert. Achter swapt met voor bijvoorbeeld of verzin zelf een variant.

arendonk
afbeelding van arendonk
Re: 3 HR varianten maar waar zitten de verschillen.

Heeej, deze kwam ik ook al tegen op CiFo ;)

Ik merkte gisteren met schoonmaken dat de rubberen doppen aan de kant van het plastic stangetje niet zonder meer uitwisselbaar zijn. De diameter wijkt iets af. Dat zou mogelijk een verschil kunnen zijn. Je kunt het niet zien met blote oog. Pas als je de dop erop probeer te frotten merk je dat deze niet past. Overigens zou die dop ook nog van een ander type HR kunnen komen. Die van een Xantia is ook weer anders. (Om het makkelijk te houden)

Als je de verkeerde regelaar monteert wordt de hoogte helemaal niet, onjuist of precies verkeerd om gecorrigeerd. :)