Airco zelf vullen

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Frankster
afbeelding van Frankster
Airco zelf vullen

Hallo,
De airco gaat gewoon aan,volgens het airco lampje maar hij koelt niet meer. Je ziet ook op de display dat hij probeert te koelen door het pijltje bij de ingestelde temperatuur maar koude lucht komt er niet meer als het buiten warm is. De Warmte/koude klep werkt ook.

Dus ik ga er er vanuit dat de airco bijgevuld moet worden. Kan dat zelf gedaan worden?

eXpelliarMus
afbeelding van eXpelliarMus

Dat kan, er zijn doe het zelf kitjes leverbaar, al raad ik je het niet aan om daar zelf mee te gaan zitten kloten, rij langs een erkent airco bedrijf en vraag het hen, het bij vullen kost niet veel.

Citroën-das-pas-fën
afbeelding van Citroën-das-pas-fën

Ook ik raad af om het zelf te doen. Je woont in Kleef zie ik, ik kan je het adres PBen van een schadeservice hier in Arnhem die het goed en netjes doet voor een zeer vriendelijke prijs. Als je een afspraak maakt is het klaar-terwijl-u-wacht.

Het probleem met zelf bijvullen is dat je nog steeds geen fluor in de juiste hoeveelheid hebt toegevoegd, niet de olie van je compressr hebt gecontroleerd/bijgevuld, en je weet nog steeds niets over de staat van je condensor. En hoe weet je of je het juiste aantal grammen gas aan het systeem hebt toegevoegd?De goede specialist doet dit allemaal bij de prijs inbegrepen.
Ik doe ALLES zelf aan mijn auto, maar een airco is me gewoon té specialistisch en laat ik derhalve over aan de specialist. En geloof me, ik heb me ruim in de materie verdiept voordat ik voor mezelf besloot om airco's over te laten aan de specialist.

Aan de andere kant krijg je met doe-het-zelf vullen dan wel weer de kans op vriesblaren geheel gratis erbij :wink: (/overdrijf-modus uit)

  XM 3.0 V6 12 klepper. An oldie but a goodie.
  • Turbo's blazen.
  • Schokbrekers zuigen.
  • V6-en huilen.
admin
afbeelding van admin

Is er een reële kans dat de oorspronkelijke auteur dit überhaupt nog wel eens leest?

:oops: verkeerde datum gelezen....

Negeer dit ajb

Citroën-das-pas-fën
afbeelding van Citroën-das-pas-fën

Als hij dit gisteren gepost heeft, ga ik er vanuit dat dat het geval is ja. :P

  XM 3.0 V6 12 klepper. An oldie but a goodie.
  • Turbo's blazen.
  • Schokbrekers zuigen.
  • V6-en huilen.