Citroen XM V6 1994

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Mark
afbeelding van Mark
  • V6 '94 Rouge Griott Nacré
  • V6 '91 Gris Dolmen R.I.P.
Citroen XM V6 1994

Citroen XM 2.9 liter V6 automaat (ketting blok)

Bouwjaar 1994

Km stand 297XXX

Kleur Rouge Griott Nacre (alleen in model jaar 1994 geleverd)

APK tot 22-09-2020

 

Dit is een van de eerste series II destijds in 2009 door mijzelf geïmporteerd (uit Lyon)

De auto is altijd zorgvuldig onderhouden door Citroville, en heeft op een open dak na alle mogelijke opties (inclusief afneembare trekhaak). Een paar jaar geleden zijn er 2 nieuw gevulkaniseerde veerschotels ondergekomen en het diravi stuurhuis is dicht.

De auto staat helaas meer binnen dan dat deze rijd en dat is jammer gezien de uitzonderlijke mooie staat, van de auto die alleen linksachter op de aluminium dakrand (boven het achterste zijruitje) een klein lakprobleempje heeft, de lak laat op cirkel vormige plekjes los. Op een niet werkende airco na zijn er verder geen gebreken.

Met de auto verkoop ik ook een hele berg aan reserve delen, waaronder diverse hydroactief delen, raam motoren, (ruiten voor en achter), een bijna nieuwe radiateur en een hele berg aan schakelaars en andere interieur frutseltjes, lamphuizen voor en achter, een extra 13e ruit hoedenplank, en een reserve blokjes velg en reserve deksels voor op de blokjes velgen mocht je er een keer eentje kwijtraken.

Daarbij een volledige 4 delig werkplaats handboeken set en de technische aanvullingen in de originele mappen en de Lexia software op laptop met de benodigde aansluit kabels in koffer zodat je zelf je auto kan uitlezen wat hij perfect toelaat.

De wagen staat op goede banden op blokjes velgen (dit zijn eerlijk is eerlijk niet de mooisten meer maar wel compleet met deksels en die zijn schaars tegenwoordig, daarnaast een set winterbanden op worstenvelgen.

Verder is de auto voorzien van een tijdsgetrouwe VDO navigatie en een pioneer radio/cd speler met stuurbediening (speciaal gebouwde schakeling) en voorzien van een Focal versterker en voor en achter speakers die een fantastische sound geven in de auto. Dakspoiler, reflectorplaat en rvs instaplijst beschermers.

Vraagprijs 6.000 euro een goed tegenbod neem ik zeker in overweging.

Meer informatie via pb of telefonisch 06 37198874.

 

De worsten velgen zijn met winterbanden uitgerust, toen ik velgen kocht waren ze NOS.

Veen
afbeelding van Veen
  • XM 2.0 TURBO CT Exclusive - Gris Crepuscule
  • XM V6 24v Multimedia - Rouge d'Enfer
RE: Citroen XM V6 1994

Jeetje Mark, daar kijk ik van op. Hopelijk vind je XM een nieuwe liefhebber. De wagen is een plaatje!

__________
Crepuscule

Mark
afbeelding van Mark
  • V6 '94 Rouge Griott Nacré
  • V6 '91 Gris Dolmen R.I.P.
RE: Citroen XM V6 1994

Met een verse APK tot volgend jaar september!

Je vais reussir, tout simplement parce que je refuse de perdre.