Lexia-3

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
jfeenstra
afbeelding van jfeenstra
Lexia-3

Tijdens de nieuwjaarsmeeting in Hilversum is de computer van mijn XM 2.1 TD Aut uitgelezen waarvoor nogmaals mijn dank. Er is ondermeer een storing in het veersysteem verwijderd waarvan ik het resultaat met rijden niet heb kunnen merken. De storing is overigens vorige week terug gekomen. Ik heb de namen van onze XM club-computer-cracks helaas niet paraat. Omdat ik ook graag zaken zelf wil kunnen uitlezen heb ik Lexia-3 besteld. Ik heb programma's gedownload en uitgepakt. Verder heb ik een klein doosje vol met stekkers en hulpapparatuur. Ik krijg een en ander echter niet aan de praat en begin door de bomen het bos niet meer te zien. Ik zou het op prijs stellen als ik nog een keer een beroep mag doen op de deskundigheid van de genoemde computer cracks. Ik stel een reactie zeer op prijs. Ik ben te bereiken via de pb. Mijn dank alsvast en groeten, Jaco Feenstra.

Mail en 06 nummer weggehaald. Dit gelieve via de pb te verspreiden en niet openlijk over het forum.

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
Re: Lexia-3

Er zijn vast wel mensen die je willen helpen. Ik bijvoorbeeld.
Het zou handig zijn om te weten waar je je ongeveer bevindt in Nederland met de Xm. Ik zit in Rucphen in Noord Brabant tussen Breda en Roosendaal....

jfeenstra
afbeelding van jfeenstra
Re: Lexia-3

Hallo Furriegurrie, ik maak graag gebruik van je aanbod. Ik woon in Naaldwijk, de afstand is geen probleem. Laat weten wat een geschikte dag/datum is. Groeten, Jaco Feenstra.

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
Re: Lexia-3

Je hebt een pb-tje

detlev
afbeelding van detlev
Re: Lexia-3

Naaldwijk is wel dicht bij mij in de buurt, mocht de afstand alsnog een probleem worden

En een handtekening!!!!