Mijn XM.....

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
hans01
afbeelding van hans01
Mijn XM.....

..... krijgt een nieuw baasje. Oui, elle est vendu.
Eind van de maand wordt de TCT overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Ben teruggegaan naar mijn andere favoriete merk en heb weer een Mercedes aangeschaft. Was de eerste week wel weer even wennen aan de toch wel andere stoelen, Sportline is best wel hard :-) maar op lange ritten toch heel comfortabel.
Na al het werk dat aan de auto is gedaan toch wel happy dat de nieuwe eigenaar een liefhebber is.
Zal nu wel een paar jaar duren voor ik terugkeer bij Citroën, C5 vind ik niks, excuus aan de liefhhebbers, en een C6 vind ik gebruikt nog veel te duur, ook dan kun je tegen de afschrijving (nog) niet aanwerken

Salut,

Hans

piet visser
afbeelding van piet visser

Dat je maar veel veilige km'ers mag maken in de Benz.
Welk type is het geworden?

Groet, Piet

hans01
afbeelding van hans01

Hi Piet,

Heb een 230E automaat in Sportline uitvoering gekocht. Is daarom vanzelfsprekend aanzienlijk stugger geveerd dan de XM. De hydrauliek mis je dan ook best wel in het begin. De automaat is daareentegen vele malen beter, Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat de auto 100K km minder heeft gereden.
Nu nog een paar jaar wachten op een betaalbare C6. is toch wel een klasse op zich, zeker omdat je ze zo sporadisch ziet. Een auto moet qua aanschaf voor mij toch onder de 10 mille blijven, dus dat duurt nog even.

Groet,
Hans

piet visser
afbeelding van piet visser

http://www.autotrader.nl/auto/kopen/Citroen/C6/3020783/algemeen.htm?sortering=DEFAULT&merken=Citroen&modellen=C6&paginaNummer=4&total=40&pos=37

Nog maar 18.000 euro te gaan, ik denk dat je binnen twee jaar weer in een Citroen te zien bent.... :wink:

Groet, Piet