Voorstellen

1 bericht / 0 nieuw
Tita_NL
afbeelding van Tita_NL
Voorstellen

En plots was daar een belletje van vader dat er bij "onze"huis garage in Essen (B) een XM te koop stond voor weinig.

Meteen maar eens gaan kijken een inderdaad een 2.1 TD Prestige met lederen interieur. Na de proefrit op donderdag zaterdags de auto gekocht en afspraak gemaakt bijde RDW.

De eerste keer was natuurlijk een drama, 2 gescheurde hoezen voor, gaatje in de uitlaat en knipperlicht in een andere kleur.

Dus meteen weer terug gebracht naar België om dit te laten repareren ( eherlijk als je vlak bji de grens woont).

Ondertussen ook het aanvraagformulier voor de XM club maar aangevraagd want ja dat hoort er ook bij.

Een week later opnieuw een poging op de vrijdag middag opnieuw naar de RDW geweest voor de herkeuring. Nieuwe knipperlichten, fuseekogels met hoezen, en een gedichte uitlaat later was het zo bekeken.

Toen naar de Douane, ik weet niet of die altijd zo vriendelijk zijn, maar na 45 min was het gebeurt en hoefde we ons geen crimineel meer te voelen door de vragen die op je wordt afgevoerd.

Na afloop nog wat gaan drinken bij de garage waar ik hem gekocht heb om het goede nieuws nog even te melden en meteen weer wat gehoord over de XM. Dat het niet de originele bekleding is maar later uit een Exclusive is overgezet

Nu nog wachten op het kenteken om te gaan rijden. Beetje frustrerend op dit moment. Laten we het voorlopig maar gaan houden met poetsen.

IMAGE(http://www.mijnalbum.nl/Foto-V84QP43S.jpg)
IMAGE(http://www.mijnalbum.nl/Foto-LS7SRHKR.jpg)
IMAGE(http://www.mijnalbum.nl/Foto-XTKBNSLB.jpg)