Gompy's La Dame Blanche

Pagina's

159 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
La Noir Verni
afbeelding van La Noir Verni
Re: Gompy's La Dame Blanche

Het ontwerp van de XM komt er zo prachtig in uit. Met name de donkere raamomlijsting laten zien hoe geraffineerd dit design is :dans:

wimb
afbeelding van wimb
Re: Gompy's La Dame Blanche

Dat vinden mijn collega's (waaronder die verstokte Fordrijder) ook.

Xsara Coupe
afbeelding van Xsara Coupe
Re: Gompy's La Dame Blanche

Zie pagina 1 ook voor de introductie dan Gerrie :wink:

Wit blijft op een xm inderdaad schitterend.. Ieder ontwerp heeft zo zijn kleuren die mooi uitkomen... Door de lichte tinten komt het donkere van de ramen en het zwevende van het dak duidelijk naar voren. Dat vind ik ook min of meer van zilver, waarbij je dan nog ietsmeer de vouwen en rondingen ziet..
Wit zou er zeker in kunnen komen bij mij!

@iedereen, we kunnen natuurlijk ook gewoon zelf een keer een poetsdagje organiseren, los van bedrijven enzo. Daarvoor kunnen we gewoonweg niet genoeg leden gemotiveerd krijgen...
Een forum initiatief dna maar?

wimb
afbeelding van wimb
Re: Gompy's La Dame Blanche

Om nog even off topic te blijven over de poetsmeeting; hier op het forum is er volgens mij genoeg belangstelling. Dus een topic openen in het onderhoudsdeel om daar een en ander te regelen.

En nu weer terug naar Gomp's Dame Blanche. :wink:

gomp
afbeelding van gomp
Re: Gompy's La Dame Blanche

me gasdop is verdwenuh :? weet je wel wat da kost om alleen op dat dure spul te rijden :lol:

maar ik denk idd dat een poets dag zonder een bedrijf helemaal geen slechte zaak is. Dat bedrijf staat daar natuurlijk ook niet voor de gezelligheid.

Hangt een beetje van de manier af waaro phet gedaan word maar zonder bedrijf erbij is er wellicht toch genoeg belangstelling voor.

Ieder zijn eigen auto poetsen en iemand die rondloopt en vertelt of het goed is en hoe je het eventueel moet aanpassen.

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
Re: Gompy's La Dame Blanche

Inderdaad zoiets! En dan wellicht voor de volledig onervaren poetsers zoals ik een start setje geregeld door iemand die er iets van weet?
Ik bedoel dan niet t/m de emmer, die heb ik nog net wel. Maar wel soort doeken, spons, zeem, zeep, wax eventueel en dat soort rommel.
Uiteraard betaalt een ieder dit zelf en het is verstandig om dat even te inventariseren en te begroten ivm vervelende verrassingen.

Maar ik heb maar weinig kennis van het serieus poetsen en al helemaal geen (goeie) spullen.......maar 400 ballen uitgeven om te kunnen beginnen met het wassen van m'n auto gaat me ook weer net iets te ver.

gomp
afbeelding van gomp
Re: Gompy's La Dame Blanche

Dat moet je ook helemaal niet doen joh.

Mijn idee zou zijn dat de geen die goede contacten heeft in poetsland een aantal van die basis artikelen meeneemt , van mijn part er een kleine marge voor de moeite aan overhoud en de spullen aanbied. Wat er niet verkocht word kan dan gewoon weer retour.

Het afspuiten van de wagen en het spul dat daar voor nodig is, daar gewoon een kleine vergoeding voor betalen aan de geen die het beschikbaar stelt en dan gewoon poetsen, wel op eigen risico overigens. Het kan niet zo zijn dat iemand die je helpt en aanwijzingen geeft verantwoordelijk is voor jouw kraswerk :wink:

Als het op die manier gedaan word denk ik dat het een prima poetsdagje kan worden. Als een bedrijf er gaat staan krijg ik toch een beetje het idee dat er voornamelijk verkocht moet worden.

Xsara Coupe
afbeelding van Xsara Coupe
Re: Gompy's La Dame Blanche

Ik open wel even een topic :wink:

Pagina's